Karadağ Teknik Direktörü'nden Türkiye'ye Övgü

Karadağ teknik direktörü Prosinecki, Türkiye'yi grupta favori olarak gördüğünü açıkladı.

12.10.2024-00:46 - (Son Güncelleme: 12.10.2024-00:46) Karadağ Teknik Direktörü'nden Türkiye'ye Övgü

Karadağ, Türkiye'ye Zorlu Bir Yenilgi Aldı

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta oynanan Türkiye-Karadağ maçının ardından Karadağ'ın teknik direktörü Robert Prosinecki açıklamalarda bulundu.

Türkiye Favori

Prosinecki, düzenlenen basın toplantısında Türkiye'nin güçlü bir rakip olduğunu vurgulayarak, "Bu grupta favori Türkiye’dir. Gruptan çıkacağına eminim." ifadesini kullandı.

Maç Analizi

Türkiye karşısında oynanan karşılaşmanın kalitesine dikkat çeken Prosinecki, "Çok kaliteli ve iyi bir takıma karşı oynadık. Maç boyu bize üstünlük sağladılar. İki şansımız vardı ama bu maçı kazanamadık." dedi.

Gelecek Hedefler

Galler maçı için hazırlık yapacaklarını belirten Prosinecki, "Türkiye'nin baskılı oynayacağını biliyorduk ve bazen bir şans yakalarsınız, ancak bu maçta o şansı bulamadık." şeklinde konuştu.

Türkiye, bu galibiyetle grup performansını 2 galibiyet ve 1 beraberlikle sürdürürken, Karadağ ise 3 mağlubiyet aldı. Karadağ'ın geleceği için umutlu olduğunu belirten Prosinecki, takımının potansiyeline güvendiğini ifade etti.

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki üçüncü maçında Türkiye'ye 1-0 yenilen Karadağ'ın teknik direktörü...

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki üçüncü maçında Türkiye'ye 1-0 yenilen Karadağ'ın teknik direktörü Robert Prosinecki, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal