Kahramanmaraş'ta Hastane Çalışanlarına Pompalı Tüfekle Tehdit

Pompalı tüfekle hastaneye giren kadın sağlığı tehdit etti, gözaltına alındı.

05.10.2024-21:34 - (Son Güncelleme: 05.10.2024-21:34) Kahramanmaraş'ta Hastane Çalışanlarına Pompalı Tüfekle Tehdit

Kahramanmaraş'ta Sağlık Çalışanlarına Tehdit

Kahramanmaraş'ta bir hastaneye pompalı tüfekle giren bir kadın, sağlık çalışanlarını tehdit ederek oldukça korkutucu anlar yaşattı. Edinilen bilgilere göre, psikolojik sorunları bulunan 45 yaşındaki B.G., Necip Fazıl Şehir Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binası'nın acil bölümüne girdi.

Olay Anı ve Müdahale

Elindeki tüfekle sağlık çalışanlarını tehdit eden B.G., güvenlik görevlisi tarafından etkisiz hale getirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınan zanlının emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Sağlık Çalışanlarının Yaşadığı Korku Dolu Anlar

Olay sırasında sağlık çalışanları, kendilerini korumak için masaların altına girdi. O anlar, bir sağlık çalışanının cep telefonu ile kaydedildi. Kayıtlarda, şüphelinin bağırarak çalışanları tehdit ettiği ve güvenlik görevlisinin durumu kontrol altına alması detaylarıyla yer aldı.

Kahramanmaraş'ta, Necip Fazıl Şehir Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet...

Kahramanmaraş'ta, Necip Fazıl Şehir Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binası'nın acil bölümüne pompalı tüfekle girerek sağlık çalışanlarını tehdit eden kadın, gözaltına alın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal