Kahramanmaraş'ta freni patlayan su tankeri etrafa dehşet saçtı!

Kahramanmaraş'ta su tankerinin önce araca, ardından bir binanın balkonuna çarptı. Görüntüler saniye saniye kaydedildi. İşte haberin detayları...

31.05.2022-16:20 - (Son Güncelleme: 31.05.2022-16:20)

Korkunç kaza, Onikişubat ilçesi Süleyman Şah Mahallesi'nde meydana geldi. Kuzey Çevre Yolundan yokuş aşağı inen C.B. idaresinde bulunan su tankerinin aniden freni boşaldı. Hızla aşağı inmeye devam eden su tankeri önce park halindeki bir otomobile, sonrasında bir apartmanın bahçesine doğru düştü. 

Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, su tankerinin seyrettiği, önce park halindeki 46 PP 761 plakalı otomobile çarptığı, ardından binanın istinat duvarını geçerek balkona çarptığı görüldü. 

Herhangi bir can kaybı yok 

Binaya çarpan su tankeri binada yaşayan adeta deprem etkisi yaşattı. Kazanın ardından yapılan ihbar üzerine bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri intikal etti. Yapılan ilk müdahalesinin sonrasında hastaneye kaldırılan tanker sürücüsünün sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi öğrenildi. 

Kazada park halindeki otomobil adeta kullanılamaz hale gelirken, aracın sahibi, “Benim için otomobilimin maddi değerin ötesinde manevi bir kıymeti vardı. Bu şekildeki bir kazada kullanılamaz hale geldi. Üzgünüz ancak herhangi bir can kaybının yaşanmaması da sevindirici. Herkese geçmiş olsun” diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Diğer yandan, su tankeri kamyon ve otomobil olay yerinden hız kesmeden kaldırıldı. Kazanın ardından başlatılan soruşturma ise sürüyor.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal