Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri, Metina ve Gara Bölgelerinde Operasyon Düzenledi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak ve Suriye'de düzenlenen operasyonlarda çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

15.07.2024-13:57 - (Son Güncelleme: 15.07.2024-14:30) Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri, Metina ve Gara Bölgelerinde Operasyon Düzenledi

MSB'den yapılan açıklamada, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Metina ve Gara bölgelerinde tespit ettiği 14 PKK'lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde belirlediği 3 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi" ifadeleri kullanıldı.

14 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri, terörle mücadele operasyonlarına kararlılıkla devam ediyor. Metina ve Gara bölgelerinde 14 PKK'lı terörist etkisiz hale getirilirken, Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde de 3 PKK/YPG'li terörist tespit edilerek operasyonla etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı, terörle mücadele operasyonlarının devam edeceğini ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bölgedeki güvenliği sağlamaya yönelik kararlılığını sürdüreceğini belirtti.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal