Badem ve nanenin eşlik ettiği bu cacık her yemeğin yanına çok yakışıyor. Doğal olarak sizi serinleten bu lezzet aynı zamanda damakta güzel bir tat bırakıyor.
MALZEMELER
15-20 adet çağla badem
5-6 adet çiğ badem
1 su bardağı süzme yoğurt
1/2 çay bardağı soğuk süt
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
3 dal taze nane
HAZIRLANIŞI
Bademi, çağla bademi ve taze naneyi mutfak robotuna koyun. Püre haline gelene kadar çekin.
1 yemek kaşığı zeytinyağını, sütü, tuzu ve yoğurdu ilave edin. Güzelce karıştırın.
Yeşil cacığı servis kaplarına aktarın. Üstüne kalan zeytinyağını gezdirin, taze nane yaprakları ile süsleyin.
Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.