Yemeği Taşmasını Anında Önleyen Yöntem

Yemeğin taşması size hem temizlik yükü getirir hem de tadı kaçar. O yüzden anında müdahale edebileceğiniz bu yöntemle kurtulabilirsiniz.

16.10.2019-16:50 - (Son Güncelleme: 16.10.2019-16:47)

Yemeğin taşmasını önlemek için tahta kaşık koymak haricinde yemeğe tat katan bir yöntem daha var: tereyağı

YEMEĞİN TAŞMAMA YÖNTEMİ

Taşan yemeği ocaktan temizlemek hiç de kolay bir şey değildir. Hele ki yağlı yemekler ya da süt taşmışsa daha zordur. Yemeğiniz taşmasın diye devamlı gözünüz yemekte olsun dilemiyorsanız, yemeklerinize de lezzet katacak yalnızca bir malzemeye lazım var: Tereyağ! Ne pişiriyorsanız pişirin, yemeğe azıcak tereyağı katarsanız, yemeğiniz taşmayacaktır. Bu yöntem ile ocağınızı uzun zaman temiz tutabilirsiniz. Her çeşit yemeğinize azıcık tereyağı katmak asla kötü bir düşünce değildir. Hem sizi temizlik konusundan kurtarır hem de yemeğinize daha çok lezzetli yapar. Yemeğe tereyağı katmayı dilemezseniz, tencerenizin ağız bölümünü tereyağ ile yağlayın. Bu da yemeğinizin taşmasını engelleyeceksiniz. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


YORUM YAZ..

En Çok Okunanlar

Modal