Mutfakta Mutlaka Bunları Yapmalısınız Yoksa...

Mutfak pratikliği kadınlar için oldukça önemlidir. Zamandan çalmadan, mutfakta işinizi kolaylaştıracak pratik bilgileri sizin için derledik.

23.12.2019-11:22 - (Son Güncelleme: 23.12.2019-11:14)

Hem pratik hem sağlıklı yöntemlerle, mutfakta nasıl hızlı olunur? İşte gününüzü kurtaracak öneriler.

MUTFAKTA YAPILMAMASI GEREKENLER

Çiğ olan ve dondurulan sebzeler besin değerini kaybeder. Pişirdikten sonra iyice soğutmaya bırakınız ve birkaç saat buzdolabında kallıp sonra buzluğa atınız.

Saklama kaplarının dondurmaya uygun olmasına özen gösteriniz. Hava aldırmaktan sakınınız. Buzluk poşetlerinin havasını aldıktan sonra ağzını sıkıca bağlamanız gerekmektedir. Etlerde soğuktan kaynaklı yanık izi gördüğünüzde yemeyiniz.

-  Meyve, sebze, bulgur, pirinç gibi besinleri plastik kap yerine geniş cam veya ahşap kavanoz- kase içlerine koyabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

YORUM YAZ..

En Çok Okunanlar

Modal