Evde raffaello tarifini uygulayabilerek görsel bir şölen olan bu topları çocuklarınıza verebilir ve gıda güvenliğinden emin olabilirsiniz.
MALZEMELER
150 g Hindistan cevizi
1 su bardağı krem şanti (Toz)
1 paket vanilya
2/3 çay bardağı krema
2 yemek kaşığı pudra şekeri
Fındık
ÜSTÜ İÇİN
Hindistan cevizi
Benmari usulü eritilmiş sütlü çikolata
NASIL YAPILIR?
Hindistan cevizi, vanilya, pudra şekeri ve krem şantiyi bir kaseye koyun. Üstüne krema katıp yoğurun. Ardından ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ve parmağınızla ortasını delin. Fındığı içine sokup örtün ve Hindistan cevizine bulayın. Hazırladığınız topların bir bölümünü dilerseniz eritilmiş çikolataya da batırabilirsiniz. Ardından buzdolabında 30 dakika bekletin. Pastalarınızı süslemede kullanabilir veya kahve yanında servis edebilirsiniz.
Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.