Kadın çorabının parmak ucundaki koyuluk neden var?

Sık sık tül çorap giyen kadınlar tül çorapların parmak uclarında yer alan koyu rengin neden olduğunu araştırmaya başladı. Peki Kadın tül çoraplarının parmak ucundaki koyuluk neden var? detaylar haberimizde yer almaktadır.

17.04.2022-00:50 - (Son Güncelleme: 17.04.2022-00:50) Kadın çorabının parmak ucundaki koyuluk neden var?

Tüm dünyada kadınların en çok tercih ettiği çoraplar arasında tül çoraplar yer almaktadır. Ayaklarda çok şık durduğu için sıklıkla tercih edilen tül çorapların uclarında yer alan koyu kısımların neden yapıldığını araştırmaya başladı. Hem elbiselerin altında hem de pantolonların altında güzel bir görüntü veren tül çoraplar kadınların hayatını kurtarmaktadır.

Kadın tül çoraplarının parmak ucundaki koyuluk neden var

Kadın tül çoraplarının parmak ucundaki koyuluk neden var?

Çok sık tercih edilen tül çorapların parmak ucundaki koyu renklerin neden olduğu araştırılmaya başlandı. Tül çoraplar ince oldukları için çok çabuk yırtılabilir. Tırnak uçlarına denk gelen yerler ise çok sık delindiği için daha koyu olarak yapılmıştır. Eğer parmak ucları da çorap gibi ince olsaydı çoraplar çok sık delinecekti bu yırtılmaları önlemek amacıyla parmak ucları daha kalın bir malzemeden yapılır bu yüzden renkleri koyu olur. Fakat ucu koyu olan çorapları bazı kişiler tercih etmeyebilir bu yüzden bazı markalar ucu kalın olmayan her yeri ince olan modellerde çıkarmıştır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal