Kadıköy'de tüyleri diken diken eden ölüm: Torununu kurtarsa da yaşlı kadın tramvayın altında can verdi

İstanbul Kadıköy'de 4 yaşındaki torununu tramvayın altından kurtaran 64 yaşındaki İlgün Çölege, tramvayın altında kalarak hayatını kaybetti. İşte detaylar...

09.02.2024-00:27 - (Son Güncelleme: 09.02.2024-00:39)

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde bir kadın torununu kurtarmak isterken tramvayın altında kaldı. Bahariye Caddesi’nde gerçekleşen olayda edinilen bilgiye göre 4 yaşındaki torunu Adem Ç. ile beraber caddede yürüyen 64 yaşındaki İlgün Çölege, bir anda tramvayın yoluna giren torununu tramvayın altında kalmaktan son andan kurtardı.

Kadıköy

Torununu kurtarsa da kendisini kurtaramadı

Torununu kurtarsa da kendisi Tramvay’ın altında kalan İlgin Çölege, olay yerinde hayatını kaybetti. Kadının torunu ise olayda hafif yaralandı. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri olay yerinde çalışma yaptı. Yaşananları anlatan olayın şahidi olan Ayhan Erek, "Tramvay gelirken çocuk aniden tramvayın yoluna fırladı. Bunu gören babaanne, çocuğu itti. Kendini kurtaramadı. Tramvayın altında 4-5 metre sürüklendi. Sonra tramvay durdu. Ambulans geldi. Torunu hafifti. Çocuk hafifti. Tramvayın altında kalmadı" ifadelerine yer verdi.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal