Kadıköy’de kritik karşılaşma: Fenerbahçe Alanyaspor maçı hangi kanalda ve ne zaman oynanacak? Fenerbahçe Alanyaspor maçı hakemi kim?

Geçtiğimiz haftayı BAY geçen Fenerbahçe, Süper Lig’in 7. haftasında evinde Alanyaspor ile karşılaşacak. Sarı lacivertliler Süper Lig’de yeni bir seri yakalamak istiyor. Peki Fenerbahçe Alanyaspor maçı hangi kanalda ve ne zaman oynanacak? Fenerbahçe Alanyaspor maçı hakemi kim? Tüm soruların yanıtı haberimizde...

18.09.2022-15:03 - (Son Güncelleme: 18.09.2022-15:03)

Spor Toto Süper Lig’de 6. haftada karşılaşma yapmayan Fenerbahçe Alanyaspor ile ligin 7. haftasında karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz Perşembe günü Fransa deplasmanından 2-2’lik beraberlikle dönen Fenerbahçe’de oynanan oyun taraftarın beğenisini kazanmıştı. Kanarya yakaladığı momentumu devam ettirerek Alanyaspor’u yenmeyi ve milli araya 3 puanla girmeyi amaçlıyor. Ligde 4 maç aranın ardından geçen hafta Ankaragücü’nü 2-1 yenerek rahat bir nefes alan Alanyaspor ise Kadıköy’de rakibine tatsız bir sürpriz yaşatmayı planlıyor. Peki Fenerbahçe Alanyaspor maçı hangi kanalda ve ne zaman oynanacak? Fenerbahçe Alanyaspor maçı hakemi kim?

Fenerbahçe Alanyaspor maçı hangi kanalda ve ne zaman oynanacak?

Spor Toto Süper Lig’in 7. hafta maçında Fenerbahçe Alanyaspor ile 18 Eylül 2022 Pazar günü saat 20.00’de Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Bu keyifli mücadele futbol severlerle Bein Sports 1 kanalı aracılığıyla buluşacak.

Fenerbahçe Alanyaspor maçı hakemi kim?

Zorlu Fenerbahçe Alanyaspor maçının hakemi Hüseyin Göçek olacak. Yardımcı hakem olarak Çağlar Uyarcan ve Alparslan Dedeş sahaya çıkacak. VAR koltuğunda Hakan Ceylan, AVAR’da ise Koray Gençerler oturacak.

Fenerbahçe Alanya maçı

Kanarya rotasyonla sahada

Fenerbahçe’de teknik direktör Jorge Jesus’un Alanyaspor mücadelesine rotasyonlu bir kadroyla çıkacağı tahmin ediliyor. Rennes deplasmanında yedekten oyuna giren Willian Arao, MiguelCrespo, Ferdi Kadıoğlu ve Enner Valencia'nın, Alanyaspor mücadelesinde 11'de yer alacağı öğrenildi.

Fenerbahçe Alanyaspor muhtemel 11'ler:

Fenerbahçe: Altay, Serdar Aziz, Henrique, Szalai, Ferdi, Crespo, Arao, Zajc, King, Pedro, Valencia

Alanyaspor: Runarsson, Pereira, Furkan, Balkovec, Fatih, Leroy Fer, Umut, Oğuz, Efkan, Ferhat, Eduardo

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal