Kaderimin Oyunu final mi yapıyor? Kaderimin Oyunu final bölümü ne zaman?

Bu sezon içerisinde yeni başlayan diziler arasında yer alan Kaderimin Oyunu, başlarda yüksek reytingler alsa da bu aralar reyting oranlarında düşüş yaşamaktadır. Pek çok kişi Kaderimin Oyunu dizisinin final yapacağını düşünmektedir. Peki, Kaderimin Oyunu final yapıyor mu? Kaderimin Oyunu final yapacak mı? İşte konu hakkında tüm detaylar…

19.05.2022-07:48 - (Son Güncelleme: 19.05.2022-07:48) Kaderimin Oyunu final mi yapıyor? Kaderimin Oyunu final bölümü ne zaman?

Sezon sonu yaklaşırken dizilerde yavaş yavaş sezon finali hazırlığına başladı. Ancak yeni sezonda ekranda olamayacak olan dizilerde bulunmaktadır. Oldukça ses getiren bir başlangıç ile ekrana gelen Kaderimin Oyunu dizisinin yeni sezonda ekranda olmayacağı söylenmektedir. Dizinin final yapacağı iddia ediliyor. Peki, Kaderimin Oyunu final yapıyor mu? Kaderimin Oyunu final yapacak mı? İşte konu hakkında tüm detaylar…

Kaderimin Oyunu final yapıyor mu?

Star TV’de bu sezon yayınlanmaya başlayan Kaderimin Oyunu reyting oranlarının iyi olduğu yapımlardan biri olarak karşımıza çıkıyordu. Belirli bir izleyici kitlesine sahip olan dizide 2. Sezon olacağı ve kanalın onayının alındığı iddiaları gündeme geldi. Ancak şimdilerde dizinin reytinglerinde düşüş yaşadığı ve bu nedenle 2.sezon kararının değiştiği söylenmektedir. Alınan son bilgiye göre dizi Haziran ayına kadar ekranda olacak.

Kaderimin Oyunu final yapıyor mu

Reytinglerinin düşük olması dizinin final kararı almasına neden oldu. Haziran ayında Kaderimin Oyunu sezon finali yerine final yapacağı söyleniyor. Kaçıncı bölüm ile final olacağı konusunda net bir açıklama yer almamaktadır. Kanaldan henüz final kararı ile ilgili bir açıklama gelmedi.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal