Kaderimin Oyunu Cemal ölüyor mu?

Star TV’de Cuma akşamları ekrana gelen Kaderimin Oyunu dizisi 26.bölüm ile ekranlara veda edecek. İlk sezonu ile oldukça beğeni alan dizi sürpriz bir karar alarak final yapıyor. Dizide Cemal karakterinin ölüp ölmediği ise izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, Kaderimin Oyunu Cemal ölüyor mu? İşte merak edilen sorunun yanıtı…

11.06.2022-11:11 - (Son Güncelleme: 11.06.2022-11:11) Kaderimin Oyunu Cemal ölüyor mu?

Amasya’da başlayan yolculuğun İstanbul’a uzandığı Kaderimin Oyunu dizisi 26.bölümüyle final yapacak. Bir süredir dizinin hikayesinde bir ilerleme olmayınca izleyicilerde diziye tepki göstermeye başladı. Dizi ani bir kararla final yapacağını açıkladı. Başrollerinde Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak gibi isimlerin yer aldığı dizinin sonu da iyi bitmedi. Dizide Akın Akınözü'nün hayat verdiği Cemal karakterinin finalde öleceği haberi izleyicileri derinden sarstı. Dizide Asiye’yi aldatan Cemal’in affedilmesi beklenirken ölecek olması izleyicileri üzdü.

Kaderimin Oyunu dizisi final yapıyor

Ekranların sevilen dizisi Kaderimin Oyunu 26. final bölümünde herkesi şaşırtacak. Nergis özgürlüğe kavuşurken sezon boyunca gözü yaşlı olan Asiye’nin Cemal’in sözlerine inanması da izleyici tarafından tepki çekti. Dizinin sezonunda bir ilerleyiş olmaması da izleyicilerin tepkisine neden oldu. Dizinin reytingleri de her geçen gün düşerken dizinin final yapmasının daha iyi olacağı düşünüldü. Bu karar üzerine izleyiciler üzülürken son bölümde Cemal’in öleceği haberi de herkesi şaşırttı. Bir sezondur Asiye ile tekrar barışacakları düşünülürken bu karar herkesi şaşkına çevirdi. 

Kaderimin Oyunu Cemal Ölüyor Mu

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal