Kacır’dan seçim sonrası ilk açıklama: “Daha çok çalışacağız!”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası millete yönelik önemli bir mesajı sosyal medya hesabından paylaştı. Bakan Kacır, ülkenin kalkınma yolculuğunda daha fazla çalışacaklarını ve ekonomiyi güçlendirmek için gayret göstereceklerini belirtti.

01.04.2024-14:12 - (Son Güncelleme: 01.04.2024-14:12) Kacır’dan seçim sonrası ilk açıklama: “Daha çok çalışacağız!”

Bakan Kacır'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, milletin sandıkta ortaya koyduğu iradenin önemine vurgu yapılarak, milletin refahını artırmak için daha fazla çalışacaklarının altı çizildi. Kacır, yatırım, istihdam, üretim ve ihracat alanlarında daha hızlı adımlar atacaklarını ve ekonominin güçlenmesi için yoğun gayret göstereceklerini ifade ederek, şunları söyledi:

“Yatırım, istihdam, üretim ve ihracat rotasında kalkınma yolculuğumuzda daha hızlı yol almak ve ekonomimizi güçlendirmek için daha fazla gayret göstereceğiz."


“Daha güçlü adımlar atacağız!”

"Milletimizin refahını ve umutlarını artırmak için daha fazla çalışacağız" diyen Bakan Kacır, milli teknoloji hamlesi ve katma değerli üretim ile büyümeyi hedeflediklerini belirtti. Ayrıca, reformlar, yatırımlar ve projelerle halkın takdirini kazanmak için daha fazla çaba sarf edeceklerini vurgulayarak, şu açıklamada bulundu:

"Milletimizin sandıkta tecelli eden iradesi her şeyin üstündedir. Milletimizin refahını ve umutlarını artırmak için daha fazla çalışacağız. Yatırım, istihdam, üretim ve ihracat rotasında kalkınma yolculuğumuzda daha hızlı yol almak ve ekonomimizi güçlendirmek için daha fazla gayret göstereceğiz. Milli Teknoloji Hamlesi ve katma değerli üretimle büyüme adına daha güçlü adımlar atacağız. Reformlarla, yatırımlarla ve projelerle halkımızın takdirini kazanmak için daha fazla çaba ortaya koyacağız."


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal