Kabine Toplantısı bu hafta yapılacak mı? 2024 Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkanlığında toplanacak olan Kabine Toplantısı’nın bu hafta yapılıp yapılmayacağı sorusu merak ediliyor. Son toplantı 20 Mayıs tarihinde yapılmıştı. Peki Kabine Toplantısı bu hafta yapılacak mı? 2024 Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? İşte soruların yanıtı…

27.05.2024-12:37 - (Son Güncelleme: 27.05.2024-12:37) Kabine Toplantısı bu hafta yapılacak mı? 2024 Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta?

Türkiye’nin önemli gündem maddelerinin görüşüldüğü Kabine Toplantısı’nın Ne Zaman yapılacağı sorusu gündemde yer alan önemli başlıklardan birisi olarak dikkat çekiyor. Vatandaşlar arama motorlarından Kabine Toplantısı bu hafta yapılacak mı? 2024 Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? sorularıyla sorgulamalarını sürdürüyor. 

Kabine Toplantısı bu hafta yapılacak mı?

NTV'de yer alan habere göre; son Kabine toplantısı 20 Mayıs'ta gerçekleştirilmişti. Normal şartlarda 14 günlük periyotlarla yapılan Kabine toplantısının, önümüzdeki hafta 3 Haziran Pazartesi günü gerçekleşmesi öngörülüyor. Yeni Kabine toplantısının gündeminde Türkiye'nin iç ve dış siyasi politikası ile ekonomik konuların ele alınması bekleniyor.

Kabine Toplantısı bu hafta yapılacak mı? 2024 Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta?

Toplantının gündeminde 9. Yargı Paketi maddeleri ile Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması gibi konular da yer alacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal