Jose Mourinho ayağının tozuyla kollarını sıvadı: Hedefi nokta atışı transferler olacak

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, ayağının tozuyla transfer çalışmalarına hız verdi. Portekizli teknik adamın nokta atışı transferle takımı güçlendirmesi bekleniyor.

06.06.2024-11:21 - (Son Güncelleme: 06.06.2024-17:26) Jose Mourinho ayağının tozuyla kollarını sıvadı: Hedefi nokta atışı transferler olacak

Fenerbahçe’de görkemli bir imza töreni ile görevine başlayan Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, sarı lacivertli takımın kadrosunu güçlendirmek için yönetimden isim bazlı değil profil bazlı Transfer yapmasını istedi.

Jose Mourinho ayağının tozuyla kollarını sıvadı

Akşam’da yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin yeni hocası Jose Mourinho, gelecek sezon için kadro planlamalarına başladı ve transferlerle ilgili hedeflerini netleştirdi. Yeni sezonda uygulanacak olan 12 yabancı kuralı, takımın yapısını değiştireceği için Mourinho, ayrılacak oyuncuların yerine takıma belirli profillere sahip oyuncuların transfer edilmesini istiyor.

Jose Mourinho ayağının tozuyla kollarını sıvadı: Hedefi nokta atışı transferler olacak

Mourinho'nun gelmesiyle Fenerbahçe'de yeni bir dönem başlarken, Portekizli teknik adam hemen işe koyuldu. Transfer çalışmalarına hız kesmeden başlayan Mourinho, takımın geleceğini şekillendirmek için önemli hamleler yapmayı planlıyor.

İsim değil profil bazlı oyuncular gelecek

Takımın yabancı sayısını 12'ye indirmesi gereken Fenerbahçe'de, Mourinho'nun en büyük hedefi, takım kimyasına uygun ve kaliteli oyuncuları kadroya katmak. Bu doğrultuda, gelecek sezon için yapılacak transferlerde özellikle dikkatli olunacak ve Mourinho'nun istediği profillere sahip oyuncular tercih edilecek.

Yaz transfer döneminin yaklaşmasıyla birlikte Fenerbahçe'nin transfer piyasasında aktif olması bekleniyor. Mourinho'nun transfer politikası ise net: Geleceğin takımını oluşturacak oyuncularla güçlendirilmiş bir kadro elde etmek.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal