Jorge Jesus’un ses kaydı ortaya çıktı: Fenerbahçe’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus’un, Flamengo’nun ikinci başkanı Marcos Braz ile gerçekleştirdiği görüşmenin ses kaydı ortaya çıktı.

13.04.2023-11:20 - (Son Güncelleme: 13.04.2023-14:05)

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un Flamengo'nun ikinci başkanı olan Marcos Braz ile gerçekleştirdiği görüşmeyle yönelik Brezilya basınına açıklamalarda bulunduğu ortaya çıktı.

Tecrübeli hocanın Flamengo’dan zaman talep ettiği ve önce Ali Koç’la konuşması gerektiğini açıkladı.

Ses kaydı ortaya çıktı

Ses kaydı ortaya çıktı

BeİN Sports’ta yer alan habere göre; Jesus, Brezilyalı gazeteciye yaptığı açıklamada, "Brezilya'da neden çok para istediğimi ve benimle anlaşmaya varamadıklarını söylüyorlar bilmiyorum. Bunun amacı nedir bilmiyorum ama gerçek şu ki Marcos Braz benimle Flamengo hakkında konuştu. Marcos Braz, şimdi ayrılmamı istedi, ben de yapamayacağımı ilettim. Kendime biraz zaman tanımam gerektiğini söyledim. Başkanla konuşmam için bile zamana ihtiyacım olduğunu söyledim. Türkiye'de ligin bitmesine 1.5 ay var. Beni 1 haftadan fazla bekleyemeyeceğini söyledi. İnsanların, Flamengo'ya gitmezsem bunun maddi nedenlerle olduğunu düşünmelerini istemiyorum. Çünkü daha Marcos Braz ile para konuşmadım. Şimdiden dünyaları istediğimi söylüyorlar." ifadelerini kullandı.

Bu gelişmeler üzerine Flamengo yönetimi, Sevilla ile yollarını ayıran Jorge Sampaoli'yi gündemine aldı.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal