Joe Biden’dan gizli belge açıklaması: Hiçbir pişmanlığım yok

ABD Başkanı Joe Biden, kişisel ofisinde ve konutunda ortaya çıkan gizli belgelerle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Biden belgelerle ilgili olarak ‘’Hiçbir pişmanlığım yok’’ ifadelerini kullandı. Detaylar haberimizde...

20.01.2023-09:32 - (Son Güncelleme: 20.01.2023-17:22) Joe Biden’dan gizli belge açıklaması: Hiçbir pişmanlığım yok

ABD’nin birinci gündemi olan gizli belgelerle ilgili olarak olayın merkezinde olan ABD Başkanı Joe Biden’dan dikkat çeken açıklamalar geldi. Doğal afetlerin tahrip ettiği California'yı ziyaret ederek, afetten etkilenen bölgeleri yerel yöneticilerle birlikte inceleyen Biden, gizli belgelerle ilgili olarak  ‘’Hiçbir pişmanlığım yok’’ ifadelerini kullandı. 

Ciddi bir sorunumuz var

AA’da yer alan habere göre; Burada yaptığı konuşmasının sonunda gazetecilerin "gizli belgelerle" ilgili soruları karşısında Biden, "Burada ciddi bir sorunumuz var. Amerikan halkı bana neden bu hususta (California'daki afet) soru sormadığınızı tam olarak anlamıyor." diyerek tepki gösterdi.

Joe Biden Gizli Belgeler

Hiçbir pişmanlığım yok

Biden, "bir avuç belgenin yanlış yerde bulunduğunu" söyleyerek, söz konusu belgeleri derhal Ulusal Arşivlere ve Adalet Bakanlığına teslim ettiklerini kaydetti.

Meselenin çözülmesi için ilgili birimlerle tam teşekküllü işbirliği yaptıklarını kaydeden Biden, "Orada bir şey olmadığını göreceğinizi düşünüyorum. Hiçbir pişmanlığım yok. Avukatlarımın bana söylediklerini yapıyorum." şeklinde konuştu.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal