Konser vermek üzere Antalya'ya 90 kişilik ekibiyle gelen dünyaca ünlü ABD'Lİ yıldız Jennifer Lopez, Belek'te konakladığı beş yıldızlı otelde Türk mutfağının lezzetlerini de tadarak hayran oldu.
KONSERE 1 YILDIR HAZIRLANILIYOR
Jennifer Lopez'in konakladığı ve konser verdiği Regnum Carya'nın Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Üstertuna, konsere ilişkin yaptığı açıklamada, organizasyon için yaklaşık bir yıl hazırlandıklarını, son 6 ayın çok yoğun geçtiğini belirtti.
"SÜTLAÇ İKRAM ETTİK, ÇOK BEĞENDİ, TEKRAR İSTEDİ"
Sanatçının yurt dışından özel su gibi bazı istekleri olduğunu, bunları da temin ettiklerini vurgulayan Üstertuna, "Genel olarak misafire sunduğumuz Türk lezzetlerini sanatçı için de hazırladık. Yemeklerin çok kremalı ve çok acı olmaması yönünde talepte bulundu. Hemen hemen tüm lezzetleri tattı. Özellikle kahvaltıda bal kaymak, ahududu reçelini ve çırpılmış yumurtayı çok sevdi. Öğlen ve akşam yemeklerinde ıstakoz, karides gibi deniz mahsullerinden örnekler sunduk. Sütlaç ikram ettik, çok beğendi, tekrar istedi. Sütlaç ile ilgili nasıl yapıldığı, içinde nelerin olduğu yönünde sorular sordu." dedi.
Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.