İzmirli 'Örümcek Adam' Salih Ayaz Koç, Bilecik'te Çocuklarla Buluştu

Salih Ayaz Koç, Örümcek Adam kostümüyle Türkiye'de 49'uncu durağı Bilecik'te çocuklarla keyifli anlar yaşadı.

12.10.2024-12:35 - (Son Güncelleme: 12.10.2024-12:35) İzmirli 'Örümcek Adam' Salih Ayaz Koç, Bilecik'te Çocuklarla Buluştu

İzmirli 'Örümcek Adam' Bilecik'te Çocuklarla Eğlendi

Türkiye'yi keşfetme hayaliyle yola çıkan İzmirli genç Salih Ayaz Koç, 'Örümcek Adam' kostümüyle 49'uncu durağı olan Bilecik'e ulaştı. 24 yaşındaki Koç, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası bölgedeki çocuklara moral vermek için gezilerini sürdürüyor.

Hayalini Gerçekleştiren Genç

Bilecik'teki etkinlikte Atatürk Parkı ve tarihi Şeyh Edebali Yerleşkesi'ni ziyaret eden Koç, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen "Amatör Spor Haftası" etkinliğine katıldı. Etkinlikte çocuklarla birlikte fotoğraf çektirme fırsatı buldu.

'Örümcek Adam' Olmanın Getirdiği Sorumluluk

Salih Ayaz Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 'Örümcek Adam' kostümü ile çocuklarla güçlü bir bağ kurarak, onların yüzlerinde gülümseme oluşturmak için Türkiye'yi gezmeye karar verdiğini ifade etti. Yaklaşık 410 gündür yolda olduğunu belirten Koç, "Tarihi yerleri anlatan, yöresel lezzetleri tanıtan 'Türk Örümcek Adam' oldum. Esnafla sohbet etmek ve anaokullarına, huzurevlerine gitmek önceliklerim arasında," dedi.

Gelecek Hedefleri

Koç, Türkiye'deki gezilerini tamamladıktan sonra ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmak amacıyla bir dernek kurmayı ve seyahatlerini yurt dışında sürdürmeyi planladığını belirtti.

Türkiye'yi gezme hayaliyle memleketi İzmir'den

Türkiye'yi gezme hayaliyle memleketi İzmir'den "Örümcek Adam" kostümüyle yola çıkan Salih Ayaz Koç'un 49'uncu durağı Bilecik oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal