İzmir'de Tuvalet Görünümlü Gizli Bölmede Uyuşturucu Firarisi Yakalandı

İzmir Buca'da polisin operasyonda tuvalet görünümündeki gizli bölmede firari uyuşturucu hükümlüsü yakalandı.

18.10.2024-18:49 - (Son Güncelleme: 18.10.2024-18:49) İzmir'de Tuvalet Görünümlü Gizli Bölmede Uyuşturucu Firarisi Yakalandı

İzmir Polisi Uyuşturucu Operasyonu Düzenledi

İzmir'in Buca ilçesinde, firari olarak aranan bir hükümlü, evin banyosunda dikkat çekici bir tuvalet tasarımı içinde gizlenmiş şekilde yakalandı.

Narkotik Ekipleri İhbar Üzerine Harekete Geçti

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi, ihbar üzerine C.A. ve N.A'nın ikametlerine operasyona çıktı. Ekipler, evde ilk başta herhangi bir suç unsuru bulamadı; ancak banyodaki klozetin arkasındaki düzenlemeyi fark etti.

Gizli Bölme Ortaya Çıkarıldı

Klozetin arkasındaki metal parçalar ve menteşeler, polis ekiplerinin dikkatini çekti ve bu noktada tuvalet görünümünde gizli bir bölme açığa çıkarıldı. Yapılan detaylı araştırmada, kumandayla açılan bu gizli bölümde aranan C.A. bulundu.

Suç Unsurları Ele Geçirildi

Yapılan aramada, gizli bölümde 3 bin 612 adet sentetik ecza ve 3 tüfek de ele geçirildi. Hakkında 2 yıl 8 ay hapis cezası bulunan C.A., aynı yerde yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Gözaltılar ve Tutuklamalar

Yapılan işlemler sonucunda C.A. ve N.A., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İzmir'in Buca ilçesinde firari olarak aranan hükümlü, evin banyosunda tuvalet şeklinde tasarlanan...

İzmir'in Buca ilçesinde firari olarak aranan hükümlü, evin banyosunda tuvalet şeklinde tasarlanan ve kumandayla açılan bölmede yakalandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal