İzmir’de seçim heyecanı devam ediyor: Cemil Tugay mı, Hamza Dağ mı önde?

Yerel seçim konusunda sonucu en çok merak edilen yerlerden birisi olan İzmir’de yarış CHP adayı Cemil Tugay ile AK Parti adayı Hamza Dağ arasında devam ediyor. Peki kim önde? İşte yanıtı…

31.03.2024-21:14 - (Son Güncelleme: 01.04.2024-01:29)

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından yerel seçimlerin sonuçları konusunda yayın yasağının kaldırılmasının ardından merakla beklenen sonuçlar açıklanmaya başlandı. Milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alan illerden birisi de İzmir oldu. AK Parti adayı Hamza Dağ ile CHP adayı Cemil Tugay’ın yarıştığı İzmir’de güncel durumun ne olduğu sorusu merak ediliyor. 

Cemil Tugay mı, Hamza Dağ mı önde?

İnternethaber’in yer verdiğine göre; YSK'nın yerel seçim sonuçlarının yayın yasağını kaldırmasıyla birlikte, Türkiye'nin dört bir yanından ilk sonuçlar gelmeye başladı. Bu sonuçlardan biri de İzmir'den geldi.

İzmir’de seçim heyecanı devam ediyor: Cemil Tugay mı, Hamza Dağ mı önde?

İzmir'de Büyükşehir Belediye Başkanı'nın yanı sıra 30 ilçenin belediye başkanının belirlendiği seçimlerde, en çok dikkat çeken yarış Cumhur İttifakı'nın adayı Hamza Dağ ile CHP'nin adayı Cemil Tugay arasında geçiyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 21 siyasi parti ve altı bağımsız aday toplamda 27 adayın yarıştığı seçimlerde, ilk sandık sonuçları da açıklanmaya başlandı.

İzmir yerel seçim 2024 sonuçları

CHP - Cemil Tugay / % 48.70

AKP - Hamza Dağ / % 37.00

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal