İzmir’de restoranda korkunç patlama: Çok sayıda ölü ve yaralı var

İzmir’in Torbalı ilçesindeki restoranda meydana gelen patlama sonucunda 4 kişinin hayatını kaybettiği, 20’nin üzerinde kişinin ise yaralandığı bildirildi.

30.06.2024-16:43 - (Son Güncelleme: 30.06.2024-16:43) İzmir’de restoranda korkunç patlama: Çok sayıda ölü ve yaralı var

İzmir’in Torbalı ilçesine bağlı Ayrancılar Mahallesi'nde bir restoranda henüz belirlenemeyen bir nedenle büyük bir patlama meydana geldi. Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine hızla sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

İzmir’de restoranda korkunç patlama

AA'da yer alan habere göre; Patlamanın doğal gazdan kaynaklandığı düşünülüyor. Patlama sonrasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kısa sürede kontrol altına alındı. Olay yerinde yapılan incelemede, üç kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Ayrıca, patlama sonucu 20'den fazla kişinin yaralandığı öğrenildi. 

İzmir’de restoranda korkunç patlama: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Hastaneye kaldırılan yaralılardan biri, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis ekipleri, olayın meydana geldiği restoran çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı ve patlama nedeniyle çevredeki bazı binalarda da hasar oluştu.

İzmir Valisi Süleyman Elban, yaptığı açıklamada, "Yaralı sayısı henüz netleşmedi. Bizim taşıdığımız yaralı sayısı 20, ancak kendi imkanlarıyla hastaneye gidenler de var. Sanayi tipi tüp kullanımı sonrası bu patlama meydana geldi" ifadelerini kullandı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal