İzmir’de Dehşet Cinayet: Kadın Cesedini Buzlukta Sakladı

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde yaşanan kan donduran bir cinayet vakası, şehirde şok etkisi yarattı. Polis ekiplerinin aldıkları ihbar üzerine gerçekleştirdikleri baskında, bir teknede derin dondurucuda kadın cesedi bulundu.

07.08.2024-15:01 - (Son Güncelleme: 07.08.2024-15:05) İzmir’de Dehşet Cinayet: Kadın Cesedini Buzlukta Sakladı

İddiaya göre, Karşıyaka’daki balıkçı barınağında bulunan bir teknede ceset olabileceği yönünde ihbar alan polis ekipleri, derhal olay yerine intikal etti. Tekneye yapılan baskında, derin dondurucuda genç bir kadının cesedi bulundu. Ceset, polis ve savcının olay yeri incelemelerinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Tekne Sahibinden Korkunç Detaylar

Olayla ilgili yürütülen soruşturmada, tekne sahibinin şüpheli Şenol A. olduğu belirlendi ve gözaltına alındı. Yapılan incelemelerde, cesedin 26 yaşındaki Hilmiye Tuğba Esgin’e ait olduğu tespit edildi. Hilmiye Tuğba Esgin’in kız kardeşi, morgda yapılan kimlik tespitinin ardından cesedin kendisine ait olduğunu doğruladı.

Buzlukla Cesedi Saklama Şüphesi

Şüpheli Şenol A.’nın, cesedin kokmaması için tekneye büyük miktarda buz taşıdığı öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürerken, cinayetin neden ve nasıl gerçekleştiğine dair detayların ortaya çıkması bekleniyor. İzmir polisi, cinayetin arka planını aydınlatmak için geniş çaplı bir soruşturma yürütüyor.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal