İzmir Valisi: En Kısa Sürede Mavi Bölgeye Geçelim

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, sosyal medya hesabı (twitter) üzerinden şehrin şehrin koronavirüs (kovid-19) vaka sayısında kritik eşiği aştığını ifade ederek, "Kıymetli İzmirliler alınan tedbirlere, yapılan tüm denetimlere ve kurallara uyan vatandaşlarımıza rağmen kritik eşiği aşmış bulunuyoruz." dedi.

21.03.2021-09:04 - (Son Güncelleme: 21.03.2021-09:04) İzmir Valisi: En Kısa Sürede Mavi Bölgeye Geçelim

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca aracılığıyla bildirilen 13- 19 Mart tarihlerini kapsayan koronavirüs (kovid-19) risk haritasıyla ilgili İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, sosyal medya hesabı (twitter) üzerinden açıklamada bulundu. İzmir Valisi, yaptığı sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

''DAHA KÖTÜYE GİTMEYELİM''

"Kıymetli İzmirliler alınan tedbirlere, yapılan tüm denetimlere ve kurallara uyan vatandaşlarımıza rağmen kritik eşiği aşmış bulunuyoruz. İş yerleri ve hemşehrilerimiz kurallara uysun. Daha kötüye gitmeyelim. En kısa sürede mavi bölgeye geçelim. Haydi İzmir birlikte başaralım."

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aracılığıyla açıklanan sayılara kıyasla geçen hafta 78,57 olan 100 bin kişide tespit edilen vaka sayısı İzmir'de bu hafta 111,41'e çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal