İzmir Amatör Maçında Hava Ambulansı Krizi

İzmir'deki Süper Amatör Lig maçında acil hasta nedeniyle oyuna ara verildi. Hava ambulansı sahaya indi.

14.10.2024-10:12 - (Son Güncelleme: 14.10.2024-10:12) İzmir Amatör Maçında Hava Ambulansı Krizi

İzmir'de Amatör Futbol Maçı Hava Ambulansıyla Kesildi

İzmir'de gerçekleştirilen Süper Amatör Lig karşılaşmasında, Ödemişspor ile Beydağ Belediye Spor futbol takımları mücadelesi sırasında olağanüstü bir durum yaşandı. Maç, acil bir hastanın nakli için saha kenarına inen ambulans helikopter nedeniyle durduruldu.

Olayın Gelişimi

Ödemiş Gençlik Merkezi futbol sahasında oynanan maçın 65. dakikasında, orta hakem Egehan Kaşıkçıya bir oyuncunun acil tıbbi yardıma ihtiyaç duyduğu bildirildi. Hemen ardından hakem, karşılaşmayı durdurarak oyuncuları saha kenarına çağırdı.

Hava ambulansının sahaya inişiyle birlikte, kalp krizi geçirdiği belirlenen hasta Özcan Dağlı, hastaneye kaldırılmak üzere helikoptere alındı.

Maçın Devamı

Olay sonrası oynanan karşılaşma, ev sahibi takım Ödemişspor tarafından 3-0'lık skorla kazanıldı. Bu durum, futbolseverler arasında maçın yanında acil sağlık hizmetlerinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

İzmir'de Süper Amatör Lig'de Ödemişspor ile Beydağ Belediye Spor futbol takımları arasında, Ödemiş...

İzmir'de Süper Amatör Lig'de Ödemişspor ile Beydağ Belediye Spor futbol takımları arasında, Ödemiş Gençlik Merkezi futbol sahasında oynanan maça, sahaya ambulans helikopterin inmesi nedeniyle ara verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal