İzlanda, Türkiye ile Mücadeleye Hazır

İzlanda Teknik Direktörü Age Hareide, Türkiye maçı öncesinde dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

13.10.2024-20:15 - (Son Güncelleme: 13.10.2024-20:15) İzlanda, Türkiye ile Mücadeleye Hazır

İzlanda-Türkiye Maçı Öncesi Beklentiler

İzlanda Milli Takımı, yarın Türkiye'yi konuk edeceği UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 4. maçına hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Age Hareide, basın toplantısında önemli değerlendirmelerde bulundu.

Hareide’nin Açıklamaları

Hareide, Laugardalsvöllur Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında, "Yarın sadece sonuç Türkiye'deki maçtan farklı olacak." şeklinde konuştu. Bu maçın İzlanda'nın ev sahipliğinde gerçekleşiyor olmasının önemine değinen tecrübeli teknik adam, takımın güçlü yönlerini öne çıkardı.

İzmir'deki mağlubiyetin ardından Türkiye ile tekrar karşılaşacak olmalarının kendileri için önemli bir fırsat olduğunu belirten Hareide, "Türkiye bana göre Avrupa'daki en güçlü ekiplerden biri. İlk 3'e girip B Ligi'nde kalmak için Türkiye'yi yenmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Kadroda Değişiklikler Olacak

Hareide, takımda cezası nedeniyle Thordarson ve Thorsteinsson'nun yer almayacağını ancak ilk 11'inde başka değişiklik yapmayı düşünmediğini açıkladı.

Hava Şartları Üzerine Düşünceler

Bir basın mensubunun hava ve zemin şartlarının oynanacak maça etkileri üzerine sorduğu soruya Hareide, "Aslında iki taraf için de aynı şartlar olacak. İzlanda'da oynamak Türkiye için zor olduğu gibi, Türkiye'de oynamak da bizim için zor." yanıtını verdi.

Gudmundsson’dan İddialı Açıklamalar

İzlanda'nın orta saha oyuncusu Johan Berg Gudmundsson, "Yarın kazanmayı umuyoruz. Türkiye’nin iyi bir takım olduğunu kabul ediyorum, ama biz de onlara zor anlar yaşatmaya çalışacağız. Rövanşı almak istiyoruz." şeklinde görüş belirtti.

Bu heyecan verici mücadelede her iki takım da galibiyet için sahada olacak.

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 4. maçında yarın Türkiye'yi konuk edecek İzlanda Milli Takımı'nın...

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 4. maçında yarın Türkiye'yi konuk edecek İzlanda Milli Takımı'nın teknik direktörü Age Hareide, karşılaşmanın oynanacağı Laugardalsvöllur Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal