İzlanda Millî Takımı Türkiye Maçına Hazır

İzlanda, Türkiye ile karşılaşacağı UEFA Uluslar B Ligi maçı için son hazırlıklarını tamamladı.

13.10.2024-17:17 - (Son Güncelleme: 13.10.2024-17:17) İzlanda Millî Takımı Türkiye Maçına Hazır

İzlanda Millî Takımı Hazır!

İzlanda, yarın Türkiye ile oynayacağı UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup maçı öncesinde hazırlıklarını tamamladı. Takım, Midgardur Spor Kompleksi'ndeki sentetik çim sahada antrenman gerçekleştirdi.

İdman Detayları

Başarılı teknik direktör Age Hareide yönetimindeki antrenmanın ilk 15 dakikası medya mensuplarına açık olarak yapıldı. Hareide, sahada kısa bir briefing verdikten sonra ısınma hareketlerine geçildi.

Isınma hareketlerinin ardından ekip, pas ve koşu çalışmaları ile antrenmana devam etti. Antrenmanın basına kapalı kısmında ise takımın taktiksel planları üzerinde çalışıldığı bildirildi.

Maç Saati

İzlanda ile Türkiye arasındaki mücadele, yarın saat 21.45 TSİ'de başlayacak. İki takımın da bu maçta galibiyet için savaşacağı bekleniyor.

İzlanda Milli Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta Türkiye ile yarın oynayacağı maçın...

İzlanda Milli Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta Türkiye ile yarın oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Sentetik çim olan kapalı antrenman sahası Midgardur Spor Kompleksi'nde teknik direktör Age Hareide yönetimindeki idmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık gerçekleştirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal