İzlanda Maçının Ardından Montella'dan Açıklamalar

İzlanda karşısında aldığı galibiyet sonrası Montella, oyuncularının performansını ve hedeflerini değerlendirdi.

15.10.2024-01:25 - (Son Güncelleme: 15.10.2024-01:25) İzlanda Maçının Ardından Montella'dan Açıklamalar

İzlanda-Türkiye Maçının Ardından Montella'nın Yorumları

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup dördüncü maçında İzlanda'yı 4-2 mağlup etti. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, oyuncularıyla gurur duyduğunu belirtti.

Performanstan Gurur Duyuyor

Montella, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, "Bu performanstan sonra gururlu olduğumu söyleyebilirim. Muazzam performans gösteren oyuncularımla inanılmaz gurur duyuyorum," ifadelerini kullandı. Kötü hava koşullarına rağmen takımlarının yüksek bir performans sergilediğini dile getiren Montella, "İzlanda Milli Takımı son Karadağ maçında 10 şut görmüşken, biz tek maçta 24 şut attık. Bu durum, kaleye ne kadar çok gittiğimizi gösteriyor," dedi.

Hedef A Grubu

Teknik direktör, "Bir ay sonra umarım birinciliği de beraber kutlarız. Hedefimiz A Grubu'na çıkmak. İnşallah gruptan birinci olarak çıkmayı başarırız. Galler’e karşı çok önemli bir maçımız var," şeklinde konuştu.

Dört Farklı Golle Galibiyet

"Dört farklı oyuncu ile dört gol attık" diyerek gol atan futbolcuların önemine dikkat çeken Montella, forvet tartışmaları hakkında da esprili bir yanıt verdi: "Üzülüyorum çünkü keyif almaya başlamıştım bu sorulardan."

İrfan ve Kerem'in Golleri

Gazetecilerin soruları üzerine, "İrfan, 'Benim golüm önemli, Kerem'in golü güzeldi' dedi. İrfan'a katılıyor musunuz?" sorusuna Montella, "Gerçek anlamda cevap veremem gerekirse benim için tüm goller güzeldir," diyerek, her golün takıma katkı sağladığını vurguladı.

İzlanda Maçının Detayları

Maçın analizine devam eden Montella, "Özellikle bir maçta İzlanda'ya deplasmanda 4 gol atmak benim için ayrıca gurur verici. İlk yarının sonunda maçta olduğumuzu oyuncularıma söyledim. Varlığımız rakibe hissettirdik," dedi.

Merih'in Durumu Üzerine

İzlandalı bir gazetecinin, "Merih'in çizgiden çıkardığı top sizce penaltı değil miydi?" sorusu üzerine Montella, "Top Merih’in koluna değseydi orada kalırdı, bu nedenle gönlüm rahattı," yanıtını verdi.

Kerem'in Performansı

Montella, Kerem'in transferinden sonra gösterdiği performansa da değinerek, "Kerem çok takip ettiğim bir futbolcuydu, böyle özellikleri barındıran bir futbolcu bulmak zor. Transferinden sonra kafasının rahat olduğunu hissettim," ifadelerini kullandı.

 UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup dördüncü maçında deplasmanda İzlanda'yı 4-2 mağlup eden A Milli...

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup dördüncü maçında deplasmanda İzlanda'yı 4-2 mağlup eden A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Vincenzo Montella, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal