İYİ Parti'den Yenidoğan Çetesi Soruşturmasına Sert Tepki

İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez, yenidoğan çetesi soruşturması ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

19.10.2024-15:24 - (Son Güncelleme: 19.10.2024-15:24) İYİ Parti'den Yenidoğan Çetesi Soruşturmasına Sert Tepki

Çömez'den Yenidoğan Çetesi Açıklaması

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, gündemdeki "yenidoğan çetesi" soruşturmasına ilişkin sert ifadeler kullandı. Çömez, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, çocukların ülkenin geleceği olduğunu vurguladı.

Çocukların Korunması Gerekiyor

Çömez, "Anasının adı bile kulağına üflenmemiş yavru katlediliyor ve utanmadan bu çetenin mensupları, bu katliamı yaparken bu milletle, o yavrularla alay ediyorlar." ifadelerini kullandı. Bu konuya dair yaptığı açıklamalarda, çocukların hayati durumlarının tespit edilmesi için gereken kriterlerin önemi üzerinde durdu.

Hastanelerdeki Denetim Eksiklikleri

Çömez, dünya genelinde çocukların belirli kriterler ışığında kuvözlerde takip edildiğini belirtirken, hastanelerde yapılan denetimlerin yetersiz olduğuna dikkat çekti. "Hayati bulgularına, kan değerlerine bakılmazken ve gerekli testler yapılmazken, çocukların ciddi riskler altında bırakıldığını" vurguladı.

Vicdanları Sarsan Bir Durum

"O konuşmaları bir insanın vicdanı kaldırmaz dinlemeye, açıkça katlediyorlar" diyerek tepkisini dile getiren Çömez, durumun kabul edilemez olduğunu vurguladı.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, partisinin genel merkezinde...

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, partisinin genel merkezinde "yenidoğan çetesi" soruşturmasına ilişkin basın toplantısı düzenledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal