İYİ Parti'den Öcalan'a Sert Tepki

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Abdullah Öcalan'ın Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne getirilemeyeceğini vurguladı.

27.10.2024-16:23 - (Son Güncelleme: 27.10.2024-16:23) İYİ Parti'den Öcalan'a Sert Tepki

İYİ Parti'den Sert Mesajlar

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin 7. kuruluş yıl dönümü etkinliğinde dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Dervişoğlu, "Kim hangi planı yaparsa yapsın, Abdullah Öcalan denilen o canibaşı tıkıldığı delikten çıkamayacak ve Türkiye Büyük Millet Meclisine getirilemeyecektir. Cesetlerimizi çiğnenmeden buna izin vermeyeceğiz." dedi.

Etkinlikte Dikkat Çeken Anlar

Dervişoğlu, Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen etkinlikte, önceki genel başkan Meral Akşener, milletvekilleri ve partililerin katılımıyla gerçekleştirilen "Adalet Peşinde" konulu bir film gösterildi.

Etkinlikte, "İyiler Ayağa Kalktığı Zaman" adlı müzik parçası da seslendirildi.

Adalet Vurgusu ve Ülke Sorunları

Dervişoğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin 101. kuruluş yıl dönümüne iki gün kala, Türk milletinin daha fazla tahammül göstermeyeceklerini belirtti.

Ülkenin hukuk düzeninin bozulduğuna dikkat çeken Müsavat Dervişoğlu, "Türk milletinin kendi kanunlarını yapamadığını bizlere artık göstermektedir. Adalet terazisinin, haklının değil, güçlünün parasıyla işlemekte olduğunun altını çizdi.

Türk Milleti ve Davamız

Dervişoğlu, İYİ Parti olarak verdikleri en büyük davanın 106 yıl önceki mücadele gibi Türk milletini ve Türk Cumhuriyetini yaşatma davası olduğunu ifade etti, "Umudumuzu kaybedecek bir dakikamız yok. İşte bizim davamız budur." diyerek mesajını netleştirdi.

Son olarak, şehitlerin manevi hatıralarına zarar verilmesine izin vermeyeceklerini belirten Dervişoğlu, Cumhuriyet'in değerlerine sahip çıkma çağrısında bulundu ve etkinliği kutladı.

İYİ Parti'nin

İYİ Parti'nin "Adalet Peşinde" sloganıyla düzenlediği 7. kuruluş yıl dönümü programı Ankara Spor Salonu'nda yapıldı. Programa katılan İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu (solda) ile İYİ Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener (sağda) bir süre sohbet etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal