İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş İstifa Etti!

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, partisinden istifa etti. Ataş, istifa kararının kırgınlık ya da eleştiriden dolayı değil, millete daha verimli hizmet etme arzusundan kaynaklandığını söyledi.

06.09.2024-14:46 - (Son Güncelleme: 06.09.2024-15:01) İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş İstifa Etti!

İyi Partide istifa rüzgarı devam ediyor. İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

''Kırgınlık ve Eleştiriden Değil...''

Ataş, yaptığı açıklamada, istifa kararının kırgınlık ya da eleştiriden dolayı değil, millete daha verimli hizmet etme arzusundan kaynaklandığını söyledi.

İyi Parti'deki görevi süresince Kayseri halkına ve Türkiye'ye hizmet etmek için gece gündüz çalıştığını belirten Ataş, iki genel ve 2 yerel seçimde Kayseri'nin İYİ Parti'ye, ülke genelinde aldığı ortalama oyun üzerinde destek verdiğini belirtti.


''İstifa Kararının Artık Kaçınılmaz Olduğunu Düşünüyorum''

Ataş, "Milletimizin bana verdiği temsil yetkisini en iyi şekilde kullanmak adına bu istifa kararının artık kaçınılmaz olduğunu düşünüyorum. Kalan sürem boyunca milletimizin menfaatlerini gözeterek çalışmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

İstifa etmesinden sonrada ülke için çalışmaya devam edeceğini belirten Ataş, tek hedefinin Türkiye'nin aydınlık yarınları olduğunu söyledi.


Damla Eroğlu
damlaeroglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal