İYİ Parti Grup Toplantısı'nda Sert Açıklamalar

Müsavat Dervişoğlu, MHP lideri Bahçeli'yi eleştirerek Meclis'e terör örgütü elebaşı girmesinin mümkün olmadığını vurguladı.

23.10.2024-14:12 - (Son Güncelleme: 23.10.2024-14:12) İYİ Parti Grup Toplantısı'nda Sert Açıklamalar

İYİ Parti Grup Toplantısı'nda Sert Açıklamalar

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin terör örgütü elebaşıyla ilgili sözlerine sert tepki gösterdi. Dervişoğlu, "Burası Mustafa Kemal Atatürk'ün Meclisi, bu cani başı burada olamaz," dedi.

Hain Planlar ve Anayasa Tartışmaları

Dervişoğlu, uzun zamandır öngördükleri senaryonun gün yüzüne çıktığını belirtti ve AK Parti, MHP, CHP ve DEM Parti liderleri üzerinden bir gayrimilli mutabakat kurulduğunu öne sürdü. Meclis'in kurucu değerlerinin sorgulandığını ve bunun neticesinde Türk milletinin varlığına savaş açıldığını ifade etti.

Yeni anayasa tartışmalarına da değinen Dervişoğlu, "Türk devletini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyayız," şeklinde konuştu.

"Cani Başı Meclis'e Giremez"

Dervişoğlu, grup toplantısında yaptığı açıklamalarda, Bahçeli'nin geçmişteki sözlerini hatırlatarak, "Siz bu milletin vefasını astınız. Bu büyük milletin hayallerini yok ettiniz," ifadelerini kullandı. Kürsüden urgan fırlatarak Bahçeli'ye sert eleştirilerde bulundu.

CHP'ye Eleştiriler

Dervişoğlu, CHP'yi de sert bir dille eleştirerek, bu partinin de gayrimilli mutabakata dahil olduğunu belirtti ve geçmişte Türk milletine yapılan ihanetin bugün tekrarlandığını ifade etti. Ayrıca, CHP Genel Başkanı'nın açıklamalarının da toplumu bölmeye yönelik olduğunu vurguladı.

Toplantıda, şehitlerin fotoğrafları ve Türk bayrakları sergilendi. Dervişoğlu, gündeme gelen anayasa tartışmalarının arkasındaki maksatları sorgulayarak, politikaların halkın gerçek sorunlarını unutturmaya yönelik olduğunu söyledi.

İYİ Parti Genel Başkanı, gazetecilere yaptığı açıklamalarda, Türk milliyetçilerinin birlik içinde olduğuna dikkat çekti ve bu konuda sosyal medyada dönen tartışmalara atıfta bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katılarak konuşma...

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katılarak konuşma yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal