İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: Milliyetçiler Siyasetten Uzak Durmamalı

Dervişoğlu, Milliyetçi Kongre Derneği'nin kongresinde Türk milliyetçilerinin siyasetten uzak durmasının kabul edilemez olduğunu vurguladı.

13.10.2024-18:55 - (Son Güncelleme: 13.10.2024-18:55) İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: Milliyetçiler Siyasetten Uzak Durmamalı

Milliyetçi Kongre Derneği'nde Dervişoğlu'nun Önemli Mesajları

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Milliyetçi Kongre Derneği'nin 2. Büyük Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Türk milliyetçilerinin siyasetten uzak durmasının kabul edilemez olduğunu ifade etti. "Herkesin milliyetçiliğe dair ahkam kestiği yerde Türk milliyetçilerinin siyasetten kaçması, küsmesi ve gücenmesi mümkün değil," diyen Dervişoğlu, Türkiye'nin bir an önce gerçek temsilcilerine kavuşması gerektiğini vurguladı.

Siyasette Güven Problemi

Dervişoğlu, günümüzde seçmenlerin siyasete olan güveninin azaldığını belirterek, bu durumu değiştirmeleri gerektiğini aktardı. "Biz, bütün Türkiye'yi kucaklayan bir anlayışın sahibi olmalıyız. Temsilimize sahip çıkmadığımız için Türk kelimesine alerji duyanlar ülkemizi yönetiyor," diye konuştu.

Depolitizasyon Süreci ve Çözüm Önerisi

Dervişoğlu, 12 Eylül sonrası Türkiye'de yaşanan depolitizasyon sürecine dikkat çekti ve ailelerin çocuklarını siyasetten uzak tutmak için uyardığını ifade etti. Şunları ekledi: "Siyasetin içinde olmalı, iktidar talep etmeliyiz. Milliyetçiler olarak sesimizi yükseltmeliyiz."

Dervişoğlu, son olarak toplumun huzurunu sağlamak için Türk milliyetçiliğinin yegane temsilcisi olmaya devam edeceğini vurguladı ve dinleyicilerini siyasete katılmaları konusunda teşvik etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu(sağ 3), Milliyetçi Kongre Derneğinin, Ankara'da bir...

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu(sağ 3), Milliyetçi Kongre Derneğinin, Ankara'da bir otelde düzenlenen 2. Büyük Kongresi'ne katıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal