İtirafçı Nevzat B. Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi!

8 Yaşındaki Narin Güran davasında gözaltına alınan 23 kişiden 1'i serbest bırakıldı. İtirafçı Nevzat B. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

11.09.2024-10:18 - (Son Güncelleme: 11.09.2024-10:18) İtirafçı Nevzat B. Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos günü kaybolan ve kaybının 19. gününde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 23 şüpheliden 1 kişi serbest bırakıldı. 

Mahalle İmamı Serbest Bırakıldı

Savcılık tarafından yürütülen soruşturma kapsamında aralarında Narin'in annesi, babası, iki abisi, dört amcası ve tutuklu bulunan amcası Salih Güran'ın eşinin de bulunduğu 23 şüpheli gözaltına alınmıştı. Soruşturma kapsamında mahallede görevli İmam'ın serbest bırakıldığı açıklandı.

Diğer 22 şüphelinin jandarmadaki işlemleri ise devam ediyor.

İtirafçı Tutuklandı

8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedenini amcası Salih Güran tarafından bir çuval içerisinde aldığını ve dereye sakladığını itiraf eden şüpheli Nevzat B., sevk edildiği nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı. Nevzat B., cezaevine gönderildi.

İtirafçı Nevzat B'nin tutuklanarak cezaevine gönderildiğini Adalet Bakanı Yılmaz Tunç sosyal medya hesabından duyurdu.

''Çocuğu Kasten Öldürmeye İştirak'' 

Çıkarıldığı sulh ceza hakimliğindeki ifadesinde ise amca Salim Güran'ın "Arif'in kızını öldürdüm, sen de bu cesedi alıp yok edeceksin. Yoksa seni ve aileni öldürürüm." şeklinde kendisini tehdit ettiğini iddia eden Nevzat B, "Çocuğu kasten öldürmeye iştirak" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Damla Eroğlu
damlaeroglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal