İsveç-Yunanistan Maçı Ne Zaman?

İsveç ile Yunanistan Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde karşılaşacaklar. Zorlu karşılaşmadan önce taraftarlar, ''İsveç-Yunanistan maçı saat kaçta, maç hangi kanalda yayınlanacak?'' araştırmaları yapıyorlar.

12.10.2021-13:51 - (Son Güncelleme: 12.10.2021-13:51) İsveç-Yunanistan Maçı Ne Zaman?

İsveç ile Yunanistan B Grubu'nda zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklar. Zorlu karşılaşmadan önce İsveç B Grubu'nda 12 puanla 2. sırada yer alıyor. Yunanistan ise 9 puanla 3. sırada yer alıyor. İsveç kendi evinde zorlu rakibi Yunanistan'ı yenerek Dünya Kupası'na katılma yolunda büyük bir avantajı elde etmek istiyor. 3. sırada bulunan Yunanistan ise 9 puanla 3. sırada yer alıyor. Yunanistan zorlu rakibini kendi evinde yenerek Dünya Kupası'na katılmak adına umutlarını arttırmak istiyor. Ayrıca zorlu karşılaşma Trabzonsporlu ve Fenerbahçeli taraftarların da oldukça ilgisini çekiyor. Çünkü Yunanistan'da Trabzonspor formasını terleten E. Siopis ve A. Bakasetas oynuyor. Ayrıca Fenerbahçeli D. Pelkas'da Yunanistan formasını terletiyor. Bu anlamda zorlu karşılaşma Türk futbolseverlerin de yoğun bil şekilde ilgisini çekiyor. Zorlu karşılaşmadan önce futbolseverler araştırmalar yapmaya başladılar. Bizler de sizler için zorlu maç ile ilgili önemli bilgileri derledik.

İSVEÇ-YUNANİSTAN MAÇI NE ZAMAN?

İsveç ile Yunanistan arasındaki kritik karşılaşma 12 Ekim tarihinde yani bu akşam oynanacak.

İSVEÇ-YUNANİSTAN MAÇI SAAT KAÇTA?

İsveç ile Yunanistan arasında oynanacak olan maç 21.45'te oynanacak.

İSVEÇ-YUNANİSTAN MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

İsveç ile Yunanistan arasındaki karşılaşmanın Türkiye'de yayıncısı bulunmuyor.

İSVEÇ-YUNANİSTAN MAÇININ HAKEMİ KİM?

İsveç ile Yunanistan arasındaki zorlu karşılaşmayı Alman hakem T. Stieler yönetecek.

İSVEÇ-YUNANİSTAN MAÇININ MUHTEMEL 11'LERİ

İsveç: R. Olsen, M. Danielson, J. Nilsson, E. Krafth, L. Augustinsson, K. Olsson, A. Ekdal, V. Claesson, E. Forsberg, D. Kulusevkski, A. Isak

Yunanistan: O. Vlachodimos, P. Hatzidiakos,  K. Mavropanos, G. Tzavellas, A. Androutsos, K. Tsimikas, A. Bakasetas, E. Siopis, A. Bouchalakis, G. Masouras, E. Pavlidis

İSVEÇ İLE YUNANİSTAN ARASINDAKİ ÖNCEKİ MÜCADELE

İsveç ile Yunanistan'ın 2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde bir önceki karşılaştıkları mücadelede Yunanistan zorlu rakibi İsveç'i kendi evinde 2-1 yenmeyi başarmıştı. Maçın gollerini Trabzonsporlu A. Bakasetas ve E. Pavlidis'den gelmişti. İsveç'in golünü ise R. Quaison kaydetmişti. İsveç ile Yunanistan arasında oynanacak olan sıradaki mücadele futbolseverlerin yoğun ilgisine neden oldu. Bu akşam iki takım arasında heyecanlı bir müsabakanın oynanması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal