İstanbul'da Trafik Yoğunluğu Yüzde 60'a Ulaştı: Köprüler ve Bağlantı Yolları Durma Noktasında

Haftanın ikinci iş gününde İstanbul'da trafik yoğunluğu, okulların açılmasıyla birlikte zirveye ulaştı. Sabah saatlerinde, özellikle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde yoğun trafik nedeniyle araçlar güçlükle ilerledi.

10.09.2024-14:55 - (Son Güncelleme: 10.09.2024-14:55) İstanbul'da Trafik Yoğunluğu Yüzde 60'a Ulaştı: Köprüler ve Bağlantı Yolları Durma Noktasında

Avrupa Yakası'nda, D-100 kara yolu Mecidiyeköy, Çağlayan ve Zincirlikuyu bölgelerinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne doğru yoğun trafik gözlenirken, toplu taşıma duraklarında da yolcu yoğunluğu arttı. Özellikle Avcılar, Küçükçekmece ve Cevizlibağ gibi noktalarda trafik ağır ilerledi.

Anadolu Yakası'nda ise Kavacık'tan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne kadar uzanan yollarda trafik neredeyse durma noktasına geldi. Altunizade'den 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne girişte ise yoğunluk en üst seviyelere çıktı. Ayrıca, D-100 kara yolunda Kartal-Kadıköy arasında da benzer bir trafik sıkışıklığı yaşandı.

İBB Trafik Verileri:

İBB Cep Trafik Haritası verilerine göre, İstanbul genelinde trafik yoğunluğu sabah saatlerinde yüzde 60'ı aşarken, Avrupa Yakası'nda yüzde 54, Anadolu Yakası'nda ise yüzde 69 seviyelerinde yoğunluk ölçüldü.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal