İstanbul'da Sağanak Yağış Trafiği Felç Etti

İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağış, trafik yoğunluğunu artırarak sürücülere zorlu anlar yaşattı.

17.10.2024-09:59 - (Son Güncelleme: 17.10.2024-09:59) İstanbul'da Sağanak Yağış Trafiği Felç Etti

İstanbul'da Sabaha Sağanak Etkisi

Bugün İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağış, şehir genelinde trafik akışını olumsuz etkiledi. Özellikle Anadolu Yakası'nda yaşanan trafik yoğunluğu sürücüleri zor durumda bıraktı.

Anadolu ve Avrupa Yakası'nda Yoğun Trafik

Şile Yolu'nda Ümraniye-Üsküdar yönünde, Alemdağ Caddesi, Küçüksu Caddesi, Altunizade ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü arasındaki yolda araçlar hareket etmekte zorlandı. Ayrıca, Avrupa Yakası'nda D-100 kara yolunda Beylikdüzü'nden başlayarak Atatürk Havalimanı'na kadar devam eden yoğunluk, İncirli'de de Cevizlibağ, Haliç Köprüsü, Mecidiyeköy ve Zincirlikuyu'ya kadar uzandı.

Trafikte Duran Araçlar

Basın Ekspres Yolu'ndaki trafik akışı ise her iki yönde de Harami̇dere-TEM bağlantı yolu, Bağcılar-Topkapı yönü ve sahil yolu olarak bilinen Bakırköy-Zeytinburnu arası ile TEM Metris Kavşağı ve Hasdal Kavşağı arasında yoğun bir şekilde hissedildi.

Toplu Taşıma Araçlarına İlgi

Sağanak yağmur, toplu taşımayı tercih eden vatandaşların metro, metrobüs ve otobüs duraklarında da yoğunluk yaratmasına sebep oldu. Metrobüs hattındaki yoğunluk, Avcılar, Yenibosna, Zeytinburnu, Cevizlibağ, Mecidiyeköy ve Zincirlikuyu gibi duraklarda kendini gösterdi.

İBB Verilerine Göre Trafik Durumu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cep Trafik Haritası'na göre, Anadolu Yakası'nda trafik yoğunluğu %87, Avrupa Yakası'nda %67, genelinde ise %76 seviyesine ulaştı.

İstanbul'da, sabah saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle trafikte aksamalar yaşanıyor. Avcılar...

İstanbul'da, sabah saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle trafikte aksamalar yaşanıyor. Avcılar bölgesinde de trafikte yoğunluk görüldü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal