İstanbul'da L'Etape Türkiye by Tour de France Heyecanı

L'Etape Türkiye, 19-20 Ekim tarihlerinde İstanbul'da amatör bisiklet tutkunlarını bir araya getiriyor. Ömer Kafkas, organizasyonun önemini vurguladı.

18.10.2024-12:10 - (Son Güncelleme: 18.10.2024-12:10) İstanbul'da L'Etape Türkiye by Tour de France Heyecanı

İstanbul'da L'Etape Türkiye by Tour de France Heyecanı

İstanbul, 19-20 Ekim tarihlerinde Fransa Bisiklet Turu'nun amatör sporculara yönelik özel konsepti 'L'Etape Türkiye by Tour de France' etkinliğine ev sahipliği yapacak. Organizatör 78 Event'in Genel Müdürü Ömer Kafkas, etkinliğin önemine dikkat çekerek, "Uzun bir ön hazırlık süreci geçirdik. Bugünlerde bu önemli organizasyonun gerçekleşecek olmasının heyecanını tüm ekip olarak yaşıyoruz." dedi.

Büyük Bir Marka

Kafkas, 'Tour de France'ın dünya genelindeki etkisine vurgu yaparak, "Türkiye'nin böyle prestijli bir organizasyona ev sahipliği yapıyor olması sporcular üzerinde çok etkili. Yeni katılımcı sayısında her yıl yüzde 24'lük bir artış görüyoruz." açıklamasında bulundu.

Geleceğe Yönelik Planlar

Ömer Kafkas, organizasyonun Türkiye'de 3 yıl süresince gerçekleştirileceğini belirtirken, "İstanbul'da devam etmek istiyoruz ancak başka bölgelerde de sürprizler yapabiliriz," dedi. Etkinliğin yerel ve uluslararası düzeyde önemli isimleri ağırlayacağını da ekledi.

Türkiye'nin Tanıtımı İçin Fırsat

Kafkas, organizasyonun Türkiye'nin tanıtımında büyük bir rol oynayacağını ifade etti. "70 ülkeden 170 kanal etkinliği canlı olarak yayacak. Türkiye'nin saklı kalmış güzelliklerini dünyaya tanıtacağız," diyerek sözlerini tamamladı.

Etkinlik, katılımcılara eşsiz bir deneyim sunacak ve Türkiye bisiklet sporunda önemli bir adım atmış olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal