İstanbul'da iş yerlerinin kurşunlanması olayında 11 şüpheli yakalandı: Mahzen-25 operasyonuyla adalete teslim edildi!

İstanbul'da son günlerde yaşanan ve kentte endişe yaratan olaylardan biri olan 12 iş yerinin kurşunlanması vakasına karıştığı öne sürülen 11 şüpheli, güvenlik güçleri tarafından yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, bu tür eylemlerin şehirlerin huzurunu bozduğunu vurgulayarak, iş yerlerine zarar veren ve bu tür eylemleri gerçekleştiren kişilerin tek tek adalete teslim edileceğini belirtti.

05.04.2024-09:31 - (Son Güncelleme: 05.04.2024-11:22) İstanbul'da iş yerlerinin kurşunlanması olayında 11 şüpheli yakalandı: Mahzen-25 operasyonuyla adalete teslim edildi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da 12 iş yerinin kurşunlanması olayına karışan 11 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 28 Mart ile 3 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen 12 iş yerinin kurşunlanması olayına karışan şüphelilere yönelik "Mahzen-25" operasyonunun başlatıldığını ifade etti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde Bahçelievler, Zeytinburnu ve Sultangazi ilçe emniyet müdürlükleri ile ortak operasyon düzenlendiğini belirten Yerlikaya, 11 şüphelinin yakalandığını bildirdi. Ayrıca, eylemlerde kullanılan çalıntı motosiklet, kask ve silahların da ele geçirildiğini aktaran Yerlikaya, operasyon sonucunda 8 ruhsatsız tabanca, AK 47 uzun namlulu silah, 3 otomatik tabanca, çalıntı motor, 2 çelik yelek ve muhtelif miktarda satışa hazır hale getirilmiş uyuşturucu maddeye el konulduğunu ifade etti.


Yerlikaya, polis ekiplerini tebrik etti

Operasyon kapsamında görev alan polisleri tebrik eden Ali Yerlikaya, şu ifadelerde bulundu:

"Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; şehirlerimizin huzurunu bozan, iş yerlerini kurşunlayan ve bu maşaları yönlendiren her kim olursa olsun tek tek yakalayıp adalete teslim etmeye kararlıyız. Bizden kaçamayacaklar."


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal