İstanbul'da AK Parti'den İsrail'e Sert Tepki

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, İsrail'in Gazze saldırılarının birinci yılı dolayısıyla basın açıklaması yaptı.

07.10.2024-14:49 - (Son Güncelleme: 07.10.2024-14:49) İstanbul'da AK Parti'den İsrail'e Sert Tepki

İstanbul İl Başkanlığı'ndan İsrail'e Kınama

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının birinci yılı dolayısıyla önemli bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Toplantı, Sütlüce'deki il binasında yapıldı.

Kanlı Bilançolara Dikkat Çekildi

Parti adına açıklamalarda bulunan İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İsrail'in Gazze'deki saldırılarında 42 binden fazla insanın hayatını kaybettiğini vurguladı. Uluslararası kuruluşların etkinliğinin yetersizliğine dikkat çeken Kabaktepe, insanlığın bu durumu izlemekten dolayı derin bir üzüntü duyduğunu belirtti.

Daha Adil Bir Dünya İhtiyacı

Kabaktepe, Cumhurbaşkanı'nın Birleşmiş Milletler kürsüsünden dile getirdiği adalet vurgusunun önemine değinerek, "Daha adil bir dünya mümkün" sözlerinin gerekliliğini vurguladı. Tüm insanlığı, adalet için birleşmeye davet etti.

Nazi Üslubuna Benzerlik

Kabaktepe, İsrail'in uygulamalarının Nazi Almanyası dönemini andırdığını söyledi. Siyonist liderlerin durdurulması gerektiğinin altını çizen Kabaktepe, Türkiye'nin her zaman Filistin halkının yanında olduğunu ifade etti.

Birlik ve Dayanışma Mesajı

Kabaktepe, insanlığı harekete geçirmeye çağırarak bu sorunlara karşı durmanın gerekliliğini vurguladı. 7 Ekim'de başlayarak, hala devam eden çatışmaların küresel ölçekte tehlikeli sonuçlar doğurabileceği konusunda uyarıda bulundu.

Türkiye genelinde ve uluslararası alanda yapılan eylemlere de dikkat çeken Kabaktepe, Türkiye'de birliğin ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı. Bu süreçte 85 milyonluk Türk halkına teşekkür etti ve tek vücut olarak duruş sergilemenin gerekliliğini yineledi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığında, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının birinci yılı...

AK Parti İstanbul İl Başkanlığında, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının birinci yılı dolayısıyla basın açıklaması yapıldı. Sütlüce'deki İstanbul İl Başkanlığı binasında bir araya gelen partililer adına basın açıklamasını İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe okudu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal