İstanbul’a kar ne zaman yağacak? Yeni haftada kar yağışı var mı?

İstanbul’da kış mevsiminin ortasına gelinmesine rağmen halen beklenen kar yağışı gelmedi. Vatandaşlar hava durumu hakkındaki son dakika gelişmelerini takip ederken diğer yandan kar yağışının ne zaman başlayacağını da öğrenmek istiyor. Peki İstanbul’a kar ne zaman yağacak? Yeni haftada kar yağışı var mı? Soruların yanıtı haberimizde...

08.01.2023-15:03 - (Son Güncelleme: 08.01.2023-15:03) İstanbul’a kar ne zaman yağacak? Yeni haftada kar yağışı var mı?

Son yarım yüzyılın en sıcak kış mevsimini geçiren Türkiye’de yılın ilk karı halen çoğu bölgeye düşmedi. İstanbul’daki milyonlarca vatandaş, şehirlerine kar yağışının ne zaman uğrayacağını öğrenmek için meteoroloji uzmanlarının açıklamalarını dikkatle takip ediyor. Peki İstanbul’a kar ne zaman yağacak? Yeni haftada kar yağışı var mı? 

İstanbul’a kar ne zaman yağacak? 

Türkiye’nin genelinde halk arasında kara kış olarak da bilinen amansız elli soğukları etkili olacak. Uzmanlar bu keskin soğukların geleceği tarihi 11 Ocak belirlerken, kar yağışı hakkında ise herhangi bir açıklamada bulunmadı. 

İstanbul'a Kar Ne Zaman Yağacak

Uydu görüntülerinden alınan bilgilere göre önümüzdeki günlerde de İstanbul için kar yağışı görülmüyor. Fakat Salı gününden itibaren il genelinde yağmurun etkili olacağı tahmin ediliyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal