İstanbul Zirvesi 2024: AECSD ve AMEDA Buluşması Başladı

İstanbul'da AECSD ve AMEDA zirvesi, 2024 yılı için önemli buluşmalara ev sahipliği yapıyor.

02.10.2024-23:58 - (Son Güncelleme: 03.10.2024-00:17) İstanbul Zirvesi 2024: AECSD ve AMEDA Buluşması Başladı

AECSD & AMEDA İstanbul Zirvesi 2024 Başladı

Avrasya Merkezi Saklama Kuruluşları Birliği (AECSD) ve Afrika ve Ortadoğu Saklama Kuruluşları Birliği (AMEDA) tarafından düzenlenen İstanbul Zirvesi 2024, Türkiye'nin önemli finans merkezi olan Borsa İstanbul Grubu Yerleşkesi'nde açılış yaptı.

Önemli Konular Gündemde

Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) önderliğinde gerçekleştirilen zirvenin ilk günü, AECSD, AMEDA ve Dünya Merkezi Saklama Kuruluşları Forumu (WFC) Genel Kurulları'nın tamamlanmasıyla dikkat çekti. Katılımcılara, finansal piyasaların gelişimi ve uluslararası iş birliğinin artırılması konularında değerli bilgiler sunulacak.

Gelecek İçin Vizyon

MKK tarafından yapılan açıklamada, Anadolu Ajansının etkinliğin Global İletişim Ortağı olduğu belirtilirken, bu tür zirvelerin sektördeki paydaşların bir araya gelerek geleceğe dair stratejiler geliştirmeleri için güzel bir fırsat sunduğu vurgulandı.

İstanbul Zirvesi 2024, tüm katılımcılara ilham verici tartışmalar ve yenilikçi fikirler sunma amacında. Zirvenin ilerleyen günlerinde daha pek çok oturum ve etkinlik planlanıyor.

Merkezi Kayıt Kuruluşunun (MKK) ev sahipliğinde düzenlenen, Avrasya Merkezi Saklama Kuruluşları...

Merkezi Kayıt Kuruluşunun (MKK) ev sahipliğinde düzenlenen, Avrasya Merkezi Saklama Kuruluşları Birliği (AECSD) & Afrika ve Ortadoğu Saklama Kuruluşları Birliği (AMEDA) İstanbul Zirvesi 2024'ün ilk günü Borsa İstanbul Grubu Yerleşkesinde düzenlenen AECSD, AMEDA ve Dünya Merkezi Saklama Kuruluşları Forumu (WFC) Genel Kurullarının tamamlanmasıyla gerçekleşti. Anadolu Ajansının (AA) Global İletişim Ortağı olduğu, AECSD & AMEDA İstanbul Zirvesi 2024 için Borsa İstanbul'da temsili bir gong töreni de düzenlendi. Törende AA'nın da aralarında bulunduğu zirve sponsorlarına teşekkür plaketi takdim edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal