İstanbul Turizm Fuarı 2023'te Kapılarını Açtı

İstanbul Turizm Fuarı, Başkan Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla başladı. Şehir, turizm marka değerini artırma hedefinde.

09.10.2024-14:37 - (Son Güncelleme: 09.10.2024-14:37) İstanbul Turizm Fuarı 2023'te Kapılarını Açtı

İstanbul Turizm Fuarı 2023'te Başladı

Yenikapı'daki Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen İstanbul Turizm Fuarı'nın açılışı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi.

İstanbul'un Kültürel Ve Tarihsel Değeri

Açılışta konuşan İmamoğlu, İstanbul'un tarihsel, kültürel ve coğrafi anlamda "bir dünya başkenti" olduğunu vurguladı. Ayrıca, şehrin marka değerini artırmak için çeşitli projeler geliştirileceğini belirtti.

Gelişme ve Koruma Denge Olmalı

İmamoğlu, "Bize bırakılan güçlü mirası korumanın ve geliştirmenin önemini biliyoruz. Gelişme elbette önemli, ancak bu şehrin muhafızlığını yapmak da o kadar önemlidir," dedi.

Turizm Stratejileri

İstanbul'un yalnızca birkaç stratejiyle değil, çok yönlü bir turizm anlayışıyla değerlendirileceğine dikkat çeken İmamoğlu, 2027 Avrupa Oyunları ve 2036 Olimpiyatları gibi büyük organizasyonların da bu stratejinin bir parçası olduğunu ifade etti.

Sevgi ve İşbirliği Vurgusu

Başkan İmamoğlu, "Sevgi pıtırcığı" ifadesinin kendisi için çok özel olduğunu belirterek, insanların birbirlerini sevmesi durumunda tüm sorunların aşılabileceğini dile getirdi.

Açılışın ardından kurdele kesilerek fuar ziyaretçilere açıldı. Fuar, ziyaretçiler için bugün ve yarın açık kalacak.

İstanbul Turizm Fuarı, Yenikapı'daki Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde başladı....

İstanbul Turizm Fuarı, Yenikapı'daki Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde başladı. Fuarın açılışına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuşma yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal