İstanbul Hazır Giyim Konferansı Tamamlandı

Yerli üreticiler ile global gruplar arasında 1500'den fazla iş görüşmesi yapıldı. Sektör geleceği için kritik mesajlar verildi.

18.10.2024-16:36 - (Son Güncelleme: 18.10.2024-16:36) İstanbul Hazır Giyim Konferansı Tamamlandı

İstanbul Hazır Giyim Konferansı Tamamlandı

17. İstanbul Hazır Giyim Konferansı, yerli üreticilerle uluslararası alım gruplarını buluşturarak sona erdi. Konferans kapsamında gerçekleştirilen ikili iş görüşmeleride büyük bir ilgiyle karşılandı.

Etkinlik Ayrıntıları

Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD) tarafından düzenlenen etkinlik, sektörün en büyük buluşması olarak dikkat çekti. Bu yıl iş dünyasının buluşmasına global alım grupları ve e-ticaret siteleri de katıldı.

İkili İş Görüşmeleri

Konferansın ikinci gününde düzenlenen B2B Speed Network Görüşmeleri kapsamında 1500'den fazla görüşme gerçekleştirildi. 50'nin üzerinde alım grubu ve e-ticaret sitesi üretici firmalarla bir araya geldi.

TGSD Başkanı Ramazan Kaya'nın Açıklamaları

TGSD Başkanı Ramazan Kaya, "Yeniden Tanımla, Hizalan, Şekillendir (Redefine, Realign, Refashion)" temasıyla sektöre birlik mesajı verdiklerini ifade etti. Kaya, dünya genelindeki jeopolitik ve ekonomik zorlukların sektörü olumsuz etkilediğini, ancak bu zorlukların üstesinden gelmek için işbirliklerinin önem taşıdığını belirtti.

Gelecek Perspektifi

Kaya, gerçekleştirilen ikili iş görüşmelerine olan ilginin, sektörün işbirliklerine açık olduğunu ve ihracattaki düşüşü tersine çevirebileceğini gösterdiği yorumunda bulundu. Konferansın sağlanan iş görüşmelerinin uzun vadeli işbirliklerine dönüşmesini umduğunu vurguladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal