İstanbul Emniyeti duyurdu: Üsküdar ve Şişli’de bazı yollar kapatılacak

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Üsküdar'da düzenlenecek "İstanbul'u Koşuyorum Asya Etabı Koşusu" ve Şişli'deki "Bizim Sokak" etkinliği nedeniyle bugün bazı yollar trafiğe kapatılacağını bildirdi.

12.05.2024-10:10 - (Son Güncelleme: 12.05.2024-10:10) İstanbul Emniyeti duyurdu: Üsküdar ve Şişli’de bazı yollar kapatılacak

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, bugün düzenlenecek "İstanbul'u Koşuyorum Asya Etabı Koşusu" etkinliği için belirlediği trafik düzenlemelerini açıkladı. Buna göre, Üsküdar'da düzenlenecek "İstanbul'u Koşuyorum Asya Etabı Koşusu" ve Şişli'deki "Bizim Sokak" etkinliği nedeniyle bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Üsküdar ve Şişli’de bazı yollar kapatılacak

AA’da yer alan habere göre; etkinlik kapsamında Üsküdar Harem sahil yolu, Hakimiyeti Milliye Caddesi, Paşalimanı Caddesi, Kuzguncuk Çarşı Caddesi, Abdullah Ağa Caddesi ve bu güzergaha bağlı diğer cadde ve sokaklar 06.00-11.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacak. Sürücülerin bu bölgelerde alternatif güzergahları kullanmaları tavsiye ediliyor. Bu alternatif güzergahlar arasında Selimiye İskele, Dr. Eyüp Aksoy, Nuhkuyusu, Gümüşyolu, Beylerbeyi Abdullah Ağa, Hakimiyeti Milliye, Halk, Cumhuriyet ve Dr. Fahri Atabey caddeleri ile D-100 kara yolu bulunuyor.

İstanbul Emniyeti duyurdu: Üsküdar ve Şişli’de bazı yollar kapatılacak

Şişli ilçesinde düzenlenecek olan "Bizim Sokak" etkinliği nedeniyle bazı yollar bugün trafiğe kapatılacak. Paşa Mahallesi'nde bulunan Behram Çavuş Sokak'ın Civelek Sokak girişinden Ortanca Sokak kesişimine, Mahmut Şevket Paşa Mahallesi'nde Çınar Sokak'ın Kuruçay Caddesi girişinden Eren Sokak kesişimine, Gülbahar Mahallesi'nde Çimen 1 Sokak'ın Gülbahar Caddesi girişinden Kurtuluş ve Ülkü Sokak kesişimine, Fulya Mahallesi'nde Akıncı Bayırı Sokak'ın Galip Bey Sokak girişinden Mevlüt Pehlivan Sokak kesişimine kadar olan bölgeler 11.00-17.00 saatleri arasında araç trafiğine kapatılacak.

Alternatif güzergahlar olarak Yay Meydanı, Batı, Kuruçay, Gülbahar, Silahşör, Sıracevizler, Ortaklar caddeleri ile Civelek, Ortaca, Eren, Seyhan, Gürbüz, Ülkü, Kurtuluş, Haşhaş, Mevlüt Pehlivan, Mevlüt Pehlivan Yanı, Galip Bey, Harzemşah ve Feriköy Fırın sokakları belirlendi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal