İstanbul Adliyesinde Şaban Yılmaz'a Veda Töreni

Yargıtay üyeliğine atanan Şaban Yılmaz için İstanbul Adliyesinde veda töreni gerçekleştirildi.

04.10.2024-20:27 - (Son Güncelleme: 04.10.2024-20:27) İstanbul Adliyesinde Şaban Yılmaz'a Veda Töreni

İstanbul Adliyesinde Veda Töreni Gerçekleşti

Yargıtay üyeliğine atanan Şaban Yılmaz için İstanbul Adliyesinde anlam dolu bir veda töreni düzenlendi. Tören, adliye binalarının A kapısında gerçekleştirildi.

Törene Katılım Yoğundu

Bu özel olayda, İstanbul Adalet Komisyonu Başkanı Bekir Altun, Anadolu Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Kaya, Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç ve Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcısı Haydar Memiş gibi önemli isimlerin yanı sıra başsavcıvekilleri, ağır ceza mahkemesi başkanları, hakimler, savcılar ve adliye personeli de yer aldı.

Bekir Altun'dan Şaban Yılmaz'a Teşekkür

Konuşma yapan Bekir Altun, Yılmaz'ın çözüm odaklı çalışma prensiplerine vurgu yaptı ve onunla birlikte uyumlu bir çalışma yürüttüklerini ifade etti. Altun, "Kendisine en derin şükranlarımı ve saygılarımı iletiyorum," sözlerini ekledi.

Şaban Yılmaz'dan Duygusal Bir Veda

Görevini tamamladığını belirten Yılmaz, 4 yıl önce İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı olarak atandığını hatırlattı. Yılmaz, işini yaparken vicdanlı, merhametli ve adil olmaya özen gösterdiğini, mağdurun sesi olmayı hedeflediğini vurguladı ve bunu, adliye personeliyle birlikte başardığını belirtti.

İstanbul'dan bir bakan yardımcısı daha çıkardığını hatırlatan Yılmaz, Mehmet Yılmaz'ın Adalet Bakan Yardımcılığına atandığını söyledi.

Hatıra Fotoğrafı ile Son Buldu

Veda töreninin sonunda, Şaban Yılmaz'a Adalet Komisyonu Başkanı Bekir Altun ve adliye personeli tarafından çiçek takdim edildi. Program, birlikte hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz'ın (sağ3)Yargıtay üyeliğine atanması dolayısıyla...

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz'ın (sağ3)Yargıtay üyeliğine atanması dolayısıyla İstanbul Adliyesinde veda töreni düzenlendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal