İsrail'in Gazze'ye Düzenlediği Hava Saldırısında 16 Filistinli Hayatını Kaybetti

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ndeki bir dizi hava saldırısıyla sivil hedefleri vurdu ve birçok can kaybına yol açtı.

09.10.2024-09:02 - (Son Güncelleme: 09.10.2024-09:02) İsrail'in Gazze'ye Düzenlediği Hava Saldırısında 16 Filistinli Hayatını Kaybetti

İsrail Hava Saldırısında Can Kaybı Arttı

İsrail savaş uçaklarının Gazze Şeridi'nde düzenlediği hava saldırılarında 16 Filistinli hayatını kaybetti.

Saldırılarda Üç Aile Hedef Alındı

Filistin resmi haber ajansı WAFA'nın aktardığına göre, saldırılar Gazze'nin doğusundaki Eş-Şucaiyye Mahallesi ile orta kesimindeki En-Nusayrat ve El-Bureyc Mülteci Kamplarını kapsadı.

İlk olarak, Eş-Şucaiyye Mahallesi'nde Ferhat ailesinin evi bombalandı. Bu saldırıda aynı aileden 9 birey yaşamını yitirdi.

Bir sağlık yetkilisi, kurtarma çalışmalarının ardından ölenlerin cenazelerinin Gazze'deki Ehli Baptist Hastanesi'ne sevk edildiğini bildirdi.

Bir Çocuk da Hayatını Kaybetti

Ardından, En-Nusayrat Mülteci Kampı'nda El-Cemel ailesinin evi hedef alındı. Burada biri çocuk 3 kişi yaşamını yitirdi ve çok sayıda kişi yaralandı. Yaralıların hastaneye taşındığı ifade edildi.

Son olarak, El-Bureyc Mülteci Kampı'nda El-Halidi ailesine yönelik gerçekleştirilen saldırıda ise biri çocuk olmak üzere 4 kişi vefat etti.

Bu saldırılar, bölgedeki çatışmaların ve sivil kayıpların artmasına neden olmaktadır. Sağlık yetkilileri, olayların ardından elde edilen cesetlerin ve yaralıların hızla hastanelere kaldırıldığını belirtti.

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin orta kesiminde bulunan Nuseyrat Mülteci Kampı'ndaki El-Cemel...

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin orta kesiminde bulunan Nuseyrat Mülteci Kampı'ndaki El-Cemel ailesinin evini bombalaması sonucu biri çocuk 3 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı. Saldırıda hayatını kaybedenlerin naaşları, kamptaki El-Avde Hastanesi'ne getirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal