İsrail Sivilleri Hedef Almaya Devam Ediyor: Okulu Bombaladı! Ölü ve Yaralılar Var

İsrail, Gazze'de sivillerin sığındığı bir okulu bombaladı. Saldırıda 13'ü çocuk 21 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi de yaralandı.

21.09.2024-15:35 - (Son Güncelleme: 21.09.2024-15:35) İsrail Sivilleri Hedef Almaya Devam Ediyor: Okulu Bombaladı! Ölü ve Yaralılar Var

İsrail, masum sivillere saldırmaya devam ediyor. İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nin güneyinde yer alan ve binlerce sivilin sığındığı El Zeitoun Okulunu bombaladı.

21 Kişi Öldü, 30 Kişi Yaralandı

Gazze Hükümetinin Medya Ofisi tarafından yapılan açıklamada İsrail'in okulu bombalaması sonucunda 21 Filistinlinin hayatını kaybettiği, 30 Filistinlinin ise yaralandığı bildirildi.

Hayatını kaybedenler arasında 13 çocuk ve 6 kadın olduğu aktarıldı. Medya Ofisi tarafından yapılan açıklamada İsrail'in saldırdığı barınma merkezlerinin sayısının 181'e ulaştığı bildirildi.

''Tüm Dünya Ülkelerini, Sivillere Karşı İşlenen Bu Suçları Kınamaya Çağırıyoruz''

Açıklamada, "Bu korkunç katliamı gerçekleştiren İsrail işgalini ve sivillere, çocuklara, kadınlara yönelik devam eden katliamları kınıyor, tüm dünya ülkelerini yerinden edilenlere ve sivillere karşı devam eden bu suçları kınamaya çağırıyoruz. Gazze Şeridi'nde soykırım suçunun devam etmesinden ve sivillere yönelik bu katliamların sürdürülmesinden İsrail işgalini ve ABD yönetimini sorumlu tutuyoruz. Uluslararası toplumu ve tüm uluslararası kuruluşları, Gazze Şeridi'nde soykırım suçunun ve akan kanın durdurulması için işgale baskı yapmaya çağırıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Damla Eroğlu
damlaeroglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal