İsrail Ordusu Batı Şeria'da Bir Filistinliyi Etkisiz Hale Getirdi

İsrail ordusu, Batı Şeria'da bir askeri üssün girişinde bir Filistinlinin bıçak taşıdığı gerekçesiyle etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

03.10.2024-19:09 - (Son Güncelleme: 03.10.2024-19:09) İsrail Ordusu Batı Şeria'da Bir Filistinliyi Etkisiz Hale Getirdi

İsrail Ordusu'ndan Açıklama

İsrail ordusu, işgal altındaki Batı Şeria bölgesinde, El Halil kentindeki Yehuda Tugayı karargâhının önünde bir Filistinlinin bıçak taşıdığı iddiasıyla etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Detaylar Paylaşıldı

Ordu, yaptığı resmi yazılı açıklamada, “Bıçaklı bir Filistinlinin karargâhın girişine gelmesi üzerine, gerekli müdahalenin yapıldığı” ifadesine yer verdi. Açıklamada, olaya müdahale eden askerlerin yaralanmadığı bilgisi verildi. Ancak, söz konusu Filistinlinin etkisiz hale getirilme yöntemleriyle ilgili herhangi bir ayrıntı paylaşılmadı.

Gözaltı ve Güvenlik Durumu

Olayın gelişimi ve sonrasındaki güvenlik tedbirleri hakkında daha fazla bilgi henüz açıklanmadı. Bölgede yaşanan gerginliklerin sıkça gündeme geldiği bu günlerde, yaşanan bu olay dikkat çekti.

İsrail ordusu, işgal altındaki Batı Şeria'nın güneyinde bulunan El Halil kentindeki Yehuda Tugayı...

İsrail ordusu, işgal altındaki Batı Şeria'nın güneyinde bulunan El Halil kentindeki Yehuda Tugayı karargâhının girişinde “bıçak taşıdığı” iddiasıyla bir Filistinliyi etkisiz hale getirildi. İsrail güçleri, bölgeyi kapatarak önlemler aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal